За първи път! Гуркова проговори през сълзи за убийството на мъжа й! Разкри, че…

Наталия Гуркова

„Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по адрес на мъжа ми. Внушава се, че той е бил престъпник и измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Джордже стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой, за съжаление, не е застрахован. Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка”, обяви през сълзи Наталия Гуркова в първото си изявление след сполетялата я трагедия пред „Уикенд“.

Наталия едва се сдържала да не заплаче. Красавицата отклонила поканата за интервю с аргумента, че още не е дошло времето. Искала да запази спомена за любимия си мъж само за себе си и близките му. Съмнява се и дали изобщо някога ще дава интервюта повече.

След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам какъвто и да било смисъл да говоря с медиите. Тези, които познаваха Джордже, знаят що за човек беше той. Бохем, красавец, щедър, винаги усмихнат, дори когато има трудности…. На мнението на останалите изобщо не държа. Най-малкото не бе особено етично журналистите да се нахвърлят върху мен и децата ми като лешояди и да пишат лъжи. Повтарям – той не беше бандит, а почтен бизнесмен”, просълзява се Наталия.

Тези дни тя изнесе 40 дни на любимия си мъж. Единствената й опора в момента са децата и майка му, с която, противно на слуховете, са в много близки отношения. Заедно организирали погребението и са си опора една на друга. Децата разбрали какво е станало с татко им и в момента с тях работи психолог.

В края на септември Мис България Наталия Гуркова загуби съпруга си Джордже Михалевич, който бе убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург. Похитителите проследиха автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата, информираха южноафриканските власти.

Не е тайна, че само част от бизнеса на Михалевич беше легален, макар че Наталия винаги го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес, дори днес. Една от водещите версии за разстрела на Джордже е свързана с неуредени сметки за наркотрафик и търговия със скъпоценни камъни – нещо, което тя категорично отрича. Подробностите около случая още се изясняват, но според местните медии проблемите на черногореца започнали покрай сенчестите му отношенията с чешкия мафиот Радован Крейчир.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ