Само за един месец! Вижте колко отслабна Деси Банова след раждането… (СНИМКА)

деси банова

Десислава Банова, вече Плевнелиева по мъж, напълно е възвърнала фигурата си отпреди да роди сина си Йоан.

Блондинката изгря на представянето на книгата на Христо Стоичкова само 35 дни след раждането. В черна рокля по тялото, Десислава показа, че е свалила всички натрупани килца за по-малко от месец. През 9-те месеца, красавицата наддаде около 12 кг., писа „Уикенд“.

Бившата синоптичка шашна всички с изваяната си фигура на офицалното представяне на автобиографичната книга на Камата. Младата майка грееше с огромна усмивка, добро настроение и спретнато облечена. Всички не спираха да питат как е успяла да се втали, а тя с усмивка отговаряше, че от грижи за бебето и здравословно хранене е успяла да разкара всяка излишна мазнинка от тялото си. Без никакви диети и глад!

Плевнелиеви не пропуснаха да си направят няколко снимки със Стоичков, а злите езици не спираха да се подиграват, че бившия президент е застанал редом до баджанака си. Според упоритите слухове, в миналото Деси е имала кратка секс афера с Христо Стоичков. Двамата успяха да запазят добри отношения години по-късно, а очевидно Плевнелиев не се смущава от миналото на половинката си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ