Това е най-наглия крадец в София! Вижте и го запомнете, да не звънне и у вас

крадец

Крадец, обикалящ различни адреси в София, потресе с наглостта си. Действията му са заснети от видеокамери в жилищна кооперация в столичния квартал „Лагера“. Той не крие самоличността си и дори обикаля със запалена цигара, докато проверява за незаключени врати. Това се случва малко след 3:00 часа сутринта.

От публикации в социалната мрежа Фейсбук става ясно, че за действията му е била уведомена полицията, но той все още не е заловен. Дори прави нови удари. Друг потребител разкрива, че същият мъж е успял да влезе в дома му, но е успял да вземе само документите на жена му. Това се е случило в „Манастирски ливади“.

Десетки потребители са коментирали кадрите. Някои дори се заканват да се саморазправят с крадеца.

„Оказва се, че лицето се казва Йордан. Излязъл е наскоро от Централния софийски затвор. Живее в София при родителите си в кв. „Редута“. Адресът е ул. „Царичина 4“. Живее с втория си баща Димитър, майка му Ева и брат му Георги. Подвизава се и в квартал Левски.“, пише в сигнала на потърпевшия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ