Луда гонка в час пик предизвикала зрелищната катастрофа с обърнатата по таван кола! (СНИМКИ)

Линейка

Гонка между обърналия се по таван „Опел Астра“ и неизвестен до този момент червен автомобил е причинила зрелищната катастрофа снощи на булевард ”Стефан Стамболов” в Бургас.

Градът се е разминал на косъм от голяма трагедия, защото водачът на Опела и този на другия автомобил са направили възможно най-голямата глупост – да се състезават по булеварда, когато трафикът е най-натоварен и има много хора по автобусните спирки, отбелязва „Флагман“.

Според оперативни данни, на които се позовават от сайта, двата автомобила на няколко пъти са се засекли – като на рали с леки сблъсъци – и карали с много висока скорост. Малко след „Технополис“ последвал нов удар, който обърнал Опела по таван. Цяло чудо е, че инцидентът се разминал без жертви, защото съвсем наблизо има автобусна спирка, на която около 18 часа вчера е имало над 20 души. Част от тях вече са дали показания в полицията.

Според очевидци, след като Опелът се обърнал по таван, шофьорът на червения автомобил спрял, но за по-малко от минута и отново потеглил с мръсна газ запалил. Движението му обаче е проследено, а в момента има достатъчно доказателства, за да може да го заковат за престъпното деяние, застрашило живота и здравето на десетки невинни граждани. Шофьорът на Опела, който по чудо се размина без травми също се очертава да има сериозни проблеми с правосъдието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ