Що за идиот в СУ „Климент Охридски“ ще уволни това глухонямо момче!?

балчик

„Уволниха ме! Аз съм глухоням по инвалидност. Всъщност, оказа се, че могат да ме уволнят, въпреки закона, който им го забранява. И то дисциплинарно. Защото те са над закона”, това сподели тази вечер в социалната мрежа Галин Радков. Днес той е уволнен дисциплинарно от Ботаническата градина в Балчик със заповед на ректора на Софийския университет „Св. Кл. Охридски”.

В Балчик, а и не само там, познават Галин. Той работи в Ботаническата градина от 1997 г. и е добавил 1500 вида кактуси от цял свят лично, чрез труд и контакти. Тепърва се надига недоволството на хората в града, споделиха балчиклии, които са възмутени от случилото се с Галин.

„Справедливост ли? Със заповед от ректора на СУ. Искам да го попитам този човек дали изобщо е прочел под какво се подписва, дали изобщо ме познава, дали знае за качествата ми. Толкова години всеотдайност и труд. А, аз обичам всяко едно цвете от Ботаническа градина Балчик, сектор “Кактуси и сукуленти”, защото във всяко едно живее част от моята душа. Заслужих ли това отношение от нашата мила Родина? Толкова труд. Аз обичам това място и отдадох половината си живот на него. Кой ще ме защити мен.. от тях? Освен, че е тъжно, но и страшно, защото всевластниците вече не се плашат от нищо и нямат грам човечност. Е да, аз съм глухонямо момче отдало сърцето си на Ботаническата градина в Балчик, а вече съм безработно глухонямо момче!”, написа Галин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ