Нелепа смърт! Съпругата на Банев починала от рак заради напористата Евгения

Баневи1

Преди да се ожени за дългогодишната си секретарка и любовница Евгения Банева, Николай Банев има два брака с други жени.

Втората му съпруга обаче си заминава по нелеп начин – съсипана от авантюрата му с напористата заралийка.

Поетесата Дочка Банева заболява от рак, когато научила за серийните изневери на мъжа си. Впоследствие успяла да се стабилизира, но периодът на крепко здраве не продължил дълго време. Болестта се завърнала отново и този път била фатална, а талантливата интелектуалка не могла дори да си отиде спокойна от този  свят, писа „Ретро“.

За драматичната й смърт разказва нейната дъщеря Раиса, която не е биологично дете на Николай Банев, а негова доведена щерка.

Когато мама вече сериозно се разболя, до нея достигаха факти, които я съсипваха – те я нараняваха до степен, че изгуби желанието да живее и да се бори с болестта. Един такъв драматичен момент беше, когато научи, че Евгения е бременна и после, когато се роди първото им дете с Банев – Теодора. Майка ми умря дни след раждането й“, споделя през сълзи Раиса.

И продължава: „Тя знаеше, че Евгения е бременна. Винаги се намираха „доброжелатели“ от близкото обкръжение на Банев, които да й съобщят „добрите“ новини. Но когато тя пита Банев дали е вярно, той винаги отричал. Отрича и в деня, в който се ражда Теодора. Майка ми умря в същия месец. Тя го пита: „Има ли нещо, което ти се е случило днес и трябва да ми го кажеш?“, той й отговаря: „Не, не е вярно!“… Доката всичко това се е случвало в живота му навън, той демонстрираше показна грижа към майка ми. В болницата й обзаведоха стая, занесе телевизор, назначи денонощна охрана пред стаята й. В момента, в който влизаше някой в стаята й, Банев буквално след минутки се появяваше“, спомня си Раиса.

В периода, докато Дочка се опитвала да надвие рака, олигархът не се свенял да показва любовницата си пред света. На прием на президента Георги Първанов, на който той бил поканен със законната си жена, завел любовницата си, а клюката за това стигнала до Дочка и я сринала до основи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ