Бременна ли е Мария Игнатова? Изненадващото сваляне на блондинката от ефира на „Господарите“ само…

rachkov-i-mariia-na-meden-mesec-v-turciia-1

Изненадващо сваляне на Мария Игнатова от „Господари на ефира“ само затвърждава плъзналите отново слухове, че двамата с Димитър чакат бебе.

Блондинката бе внезапно заменена от Васил Василев – Зуека, като в дългогодишната  история на шоуто до момента такива рокади никога не са се случвали, освен когато водещите не са имали основателни и лични причини да отсъстват по ден, два, писа „Ретро“.

Мария щяла да прекара поне година в почивка от екрана, като причината за решени3ето си да се оттегли точно сега тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков все още няма видими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, но като нищо може да е решила да изпадне в нелегалност, за да се скрие напълно от света, точно за да запази тайната възможно най-дълго.

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да говорят изобщо за отношенията си. Дори за едногодишната си раздяла не благоволиха да съобщят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли снимки от тяхната лятна почивка във вилата на Халваджиян в Тоскана. Тогава се появиха слухове, че двамата са се оженили, а огромният диамантен пръстен Мария не сваля от безименния си пръст. Каква по-естествена стъпка има от това да скрепят връзката си чрез общо дете?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ