Странно! Жената на Краси Радков захвърли бебето, само 2 месеца, след като го роди

станислава генчева

Жената на Краси Радков няма никакво намерение да се превръща в домакиня и майка на пълно работно време, да се върти само около печката и пералнята и да сменя памперсии да се откаже от професионалната си реализация.

Само два месеца след като роди, актрисата Станислава Генчева реши да остави на заден план грижите за бебето и да се върне на работа. Миналата седмица стана ясно, че започват възстановителни репетиции на постановката „Умиращ трудно“, където тя има ключово участие, писа „Галерия“.

Стройната блондинка и колегите й вече няколко пъти се събирали, за да работят по спектакъла и да изпипат всичко до последния детайл.

Репетициите изисквали доста време и енергия на актьорите, тъй като повече от половин година спектакълът е замразен. Жената на Краси лично се свързала с колегите си и им заявила, че е готова да се върне на работа. Те останали изненадани от бързото й решение да се върне на сцената, тъй като очаквали, че тя ще бъде в майчинство поне до края на годината.

Ганчева и Краси станаха родители след тежката й бременност в края на август на здравото бебе Теодор.

Снимка: Булфото



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ