Пеевски, приготви 30 млн. да купуваш нова телевизия! Кошмарът ти Кулезич се завръща в ефир

люба кулезич

Люба Кулезич стартира отново своето популярно предаване „Честно казано“. То ще се излъчва от 14 ноември, сряда, по Евроком от 20.00 до 22.00 часа.

Граждани, политици, експерти, журналисти – всеки, който има позиция за истинския живот в България, ще бъде добре дошъл, заяви в разговор със Сашо Диков за бъдещите си планове Кулезич.

Тя припомни думите на Марк Твен, че „Истината трябва да се поднася като палто, а не да се хвърля като мокър парцал“. Истината трябва да те сгрее, а не да те зашлеви. Тази максима ще следва известната журналистка, която смята, че палтото е символ на закрила, на топлота във времена, когато нравите са стигнали точката на замръзване. Мотивирам се да поднасям истината каквато я виждам. В момента държавата ни вегитира и много често изключва топлата енергия на загрижените хора. Ние се мразим. Някой от политическата каста е много загрижен да сме разделени, скарани. Такива хора се управляват чудесно. Правят се гафове всеки ден. Грешки, в здравия социален смисъл – всеки ден. В политическия смисъл – всеки ден. Но скарани хора не могат да се обединят за оздравяването на държавата, смята Кулезич.

Първото предаване на Кулезич ще започне с информация за оставки от политици и министри за конфликт на интереси, за арогантността на властимащите и законотворците. Ще бъде интересно. Ще бъде страхотно, – гарантира екипът на предаването. Оттук нататък ще става страш-нич-ко, – сложи точка на разговора Сашо Диков.

За последно Кулезич водеше свое предаване по телевизия BIT, където рейтингът и я нареждаше сред най-гледаните в страната. Когато обаче кръгът Кой прецени, че тонът й става прекалено остър, а предаването прекалено гледано – то бе спряно. Спряха и предаването на Сашо Диков, а накрая някакви лица купиха телевизията и на практика я закриха.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ