Разкритие! Виктор Калев с тайно дете: Ето къде ще отиде цялото му наследство!

Виктор Калев

Виктор Калев е сред най-пестеливите и заможни актьори на родния звезден небосклон, а цялото му наследство ще отиде при неговата най-голяма слабост – 9-годишната Вяра Калева. Макар да носи неговата фамилия, момиченцето не е биологична дъщеря на комика, а негова племенница. Тя е щерка на брат му Георги, но през годините Виктор я приел като свое родно дете и често се шегувал, че почти я е осиновил.

„Това дете означава много за него. Заговори ли за малката, очите му започват да искрят от радост. Често ни показва нейни снимки и се хвали, че расте с всеки изминал ден. Обича момиченцето като баща, държи се с него така, сякаш е негова дъщеря“, категорични са хора от обкръжението на талантливия комик. Отношението на Виктор към невръстната му племенница несъмнено е доказателство за голямата му нужда да изпита родителска емоция. Преди време Калев твърдял, че иска да има свое дете, но впоследствие престанал да коментира темата. Вероятно я избягва, защото така и не може да си намери подходяща жена, която да го дари с потомство.

Виктор Калев е имал само една по-сериозна връзка до момента, твърдят запознати с интимния му живот. Бившата му изгора е Елена Бозова – също актриса, която в момента е гласът зад кадър от епизодите на „ВИП Брадър“. И тя като него е от Златоград и носи родопския дух в сърцето си, но любовта им била по-скоро детска и с годините се трансформирала в добро приятелство. Неуспехът на Виктор с жените го направил самотен и освен семейството на брат му единствената опора на Калев е възрастната му майка. Двамата взаимно се подкрепят, след като бащата на актьора си отиде внезапно, а в родата и до днес не могат да преживеят трагедията, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ