Йорданка Фандъкова изпрати посред нощ по спешност полицаи и жандармерия край Виетнамските общежития!

Йорданка-Фандъкова-1-1280x988

Посред нощ полицаи, жандармеристи и екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция” на Столична община са посетили столичния квартал „Красна поляна“. Това стана ясно от пост на столичния кмет Йорданска Фандъкова в личния й фейсбук профил.

Причината се оказа нещо нередно, за което граждани писали на градоначалника. Фандъкова от своя страна взела незабавни мерки.

Ето какво написа тя в личния й фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Проверки за нерегламентирано горене на гуми и отпадъци в район “Красна поляна” снощи и рано тази сутрин установиха горене на гуми на едно място и две запалени на открито огнища.

Два екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция” на Столична община, екип на Трето районно на МВР и екип на пожарната извършваха обходите.

По мое искане рано тази сутрин в района е разположена и мобилната станция, която измерва качеството на въздуха на Изпълнителната агенция по околна среда. Проверките продължават и днес с екипите на Столична община – звеното за “Аварийна помощ и превенция” и Столичен инспекторат, като към тях се включват и екипи на Трето районно на МВР и на Жандармерията, която има дежурен пост в района на Виетнамските общежития.

Благодаря на гражданите, които ми писаха снощи и които насочваха проверяващите екипи“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ