Похотливец! Треньорът на Лудогорец заряза жена и дете, заради работничка в БФС

3

Треньорът на „Лудогорец“ и бивш селекционер на младежкия национален отбор Антони Здравков заряза годеницата си и най-малкото си дете. Причината е до болка позната – друга жена.

Сухия се е разделил със спортната журналистка Ралица Караджова, от която има дъщеря. Краят на връзката им настъпил преди година. Причината е, че Здравков се е хванал с друга жена. „Ако аз бях зарязала семейството си и дъщеря си заради друг мъж –  да разкажа за ситуацията. Така че питайте него за какво става въпрос. Аз не искам да влизам в подробности“, заяви Караджова пред „България Днес“.

Треньорът също потвърди, че са разделени с Ралица. Но обясни, че причината не е друга жена. „Факт е, но не е точно така. Не сме се разделяли заради друга жена, а по наши си причини. Имахме семейни проблеми, които едва ли касаят хората какви са. Не е изневери при всички положения. С тази жена, с която имам отношения не живея. Не сме женени или на семейни начала. Аз си живея в моята къща, тя в нейната, Тя идва отвреме на време в Разград, да гледа някой мач. Не може да живее тук“, споделя Сухия.

Новата му тръпка е служителка на футболния съюз. Тя е дъщеря на бившия съдия и дългогодишен служител в централата Георги Камишев. Казва се Юлия и работи в отдел „Човешки ресурси“ на БФС. Връзката им започнала покрай работата на специалиста като селекционер на младежите. Сухия напуска внезапно Ралица, за която бе сгоден. Малката остава при майка си, а треньорът плаща издръжка, но рядко вижда дъщеря си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ