„Биг Брадър“ съсипва животи: Секс и изневери скараха две семейства, фалшива целувка скара Златка и…

Биг брадър

Секс скара две семейства във Биг Брадър- става дума за Соня Немска, която се раздели с дългогодишния  си приятел Денислав, който й кръшна в Къщата, както постъпи и участничката във втория сезон на шоуто Елена. Тя предпочете изневярата и се радели не само с любовта, но и с голямата награда, която грабна мъжът й Мирослав.

Любовна драма се заформи и в тазгодишното издание на формата. Емануела се оказа в неизгодна позиция и определена като трети човек във връзката на легендарния сваляч  Благой Георгиев и Русата Златка.

След подигравателните коментари от съквартирантите, че Емануела и Благой се целуват, закъснявайки за поредната мисия Русата Златка не сдържа нервите си и нападна Благой. „Взеха те за подигравка“, сопна се тя. „Кой каза, че с Емануела сме се целували, Не е забавно, не е ок, има обидени, на никого не му е приятно случващото се“, каза Благой опитвайки се да вземе нещата в свои ръце.

Разбира се историята тепърва ще се развива, но едва ли ще стигне размерите на скандала межди Жени Калканджиева, половинката й Тачо и неговата любовница Зорница Линдарева.Тримата деляха общ покрив в шестия сезон на Брадъра. Калканджиева не издържа и вдигна чутовен скандал и драма, определяйки поведението на Линдарева като пошло, а действията й лекомислени.

Класически любовен триъгълник бе ситуацията с фолк певицата Соня Немска и брадърите Денислав и Иванина. Макар да бе извън къщата певицата изкъсо следеше случващото се между палавата блондинка и Денислав. Мачото очевидно бе заблуден от мита, че нещо може да остане скрито от камерите, не веднъж демонстрира симпатиите си към  Иванина. Соня много пъти е споменавала, че той остава голямата любов в живота й, пише „Телеграф“.

Спряганата за хубавата Елена в Къщата и участничка във втория сезон на шоуто изневери на половинката си с фризьора Мъро. Дамата прочула се със скандалното си поведение днес не ще да чуе за бившия си мъж. След като грабна голямата награда от 200 бона той я заряза като непотребна вещ. „Сблъсках се с омразата на целия свят след шоуто. Изгониха ме от църквата навръх Великден. Влязох в храма, а няколко жени ме нападнаха и казаха, че скверня Бог“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ