Калин Сърменов преживя голям кошмар! Актьорът, познат като „Милото“ се потрошил и…

калин сърменов

Актьорът Калин Сърменов, познат като мафиота Милото от сериала „седем часа разлика“, се е пребил по време на репетиция. Заради инцидента директорът на Сатиричния театър пропусна юбилейния концерт на Михаил Белчев в зала 1 на НДК миналата вечер. Това пише в. „Телеграф“.

Сърменов трябваше да рецитира стихове на големия поет заедно с колегите си Силвия Лулчева и Владимир Пенев, но в последния момент не се появи на сцената. 55-годишният артист се е контузил на репетиция нв театъра следобед и не може да стъпва на краката си, обясниха организаторите.

С подобни проблеми се оказа и режисьорът на 3-часовото шоу Николай Априлов. Бащата на легендарното детско предаване „Като лъвовете“ показа железен професионализъм, като не отмени ангажиментите си и през целия ден на Архангел Михаил сновеше между сцената и зад кулисите, за да дирижира концерта.

Някои от певците при по-внимателно вглеждане са забелязали, че Ники куца леко с единния си крак, и така са научили за подобния на Милото инцидент, който му се е случил наскоро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ