Много хора минаха през екипа на Слави Трифонов, но няма да повярвате на кой е бил шеф!

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Стефан на Гала се познават от 20 години!

Всеизвестен факт е, че много хора минаха през екипа на Слави Трифонов. Интересното е обаче, че сред тях е и гаджето на Гала – Стефан Николов, научи Kliuki.bg.

Предприемачът, който нашумя много в последните 2 месеца, когато взе участие във „ВИП Брадър“, не е започнал в телевизията направо от „На кафе“. Преди 20 години той е бил част от „Хъшове“ на Слави.

Тогава Стефчо е бил още в младежка възраст, но Дългия все пак го взел в екипа си. Той е бил пряко подчинен на Евтим Милошев, когото днес познаваме като един от най-влиятелните тв продуценти.

Макар зад кадър, Стефан натрупал опит в телевизията и затова толкова бързо свикнал в „На кафе“. В продължение на година той беше ко-водещ при жена си.

Ниският рейтинг на предаването обаче наложи смяна на концепцията и това изхвърли Николов от ефир. Той обаче влезе във „ВИП Брадър“, където си набави в пъти повече пари от това, което щеше да вземе в „На кафе“ за година напред.

Основният поминък на Стефан обаче няма нищо общо с телевизията. От много години той се занимава с пчели и производство на мед, от което печели доста добре, макар не колкото жената до себе си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ