Леля ви Цецка по-нагла отвсякога: Регистърът падна, но хората зад него заслужават бонусите си

цецка цачева

С оглед на доклада след разпоредената проверка, тъй като на мен ми е казано, че всичко е според правилата, искам да поясня, че – да, имаше срив и имаше криза, но останалите три регистъра на агенцията работиха безпроблемно. Бяха наложени невероятни усилия да се възстанови работата на агенцията.

Това заяви министърът на правосъдието Цецка Цачева пред bTV за бонусите в Агенцията по вписванията.

Ако в доклада има констатации за нарушение на вътрешните правила, в този случай трябва да има санкция. Надявам се в петък или другия понеделник докладът да е на бюрото ми, категорична е тя.
Конкретните числа, както и конкретните служители не бяха съобщени. Аз също не знам цифри, различни от тези, които бяха съобщени на пресконференцията. Министърът нито определя, нито утвърждава подобни бонуси, обясни Цачева.

Козарева пое агенцията в най-критичния момент. През цялата година, преди срива на търговския регистър, имаше натрупване при документацията. Тя успя чрез извънреден труд на екипа и трудът им заслужава да бъде оценен, смята министърката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ