Актриса от „Откраднат живот“ с шокиращи думи от 02:08 сутринта за убийството на Виктория Маринова!

Жена Шумен2
Секси актриса от „Откраднат живот“ написа разтърсващо послание в социалната мрежа, след снощния епизод на сериала. В него красивата уроложка Зорница Огнянова, чиято роля се изпълнява от Диана Димитрова, бе отвлечена и изнасилена от обсебен от нея пациент.

Талантливата брюнетка разкрива, че сценарият за ужаса е бил написан седмица преди журналистката Виктория Маринова да бъде зверски насилена, пребита и убита в Русе. Думите на актрисата са наистина разтърсващи и карат човек да се замисли. Самата тя признава, че случилото се, макар и само на снимачната площадка, я е превърнало в друг човек.

Ето какво точно е написала Димитрова в социалната мрежа:

„Пиша този пост в 02:08 сутринта. Знам, крайно е. Брутално е. За съжаление два дни, преди снимките се случи трагедията в Русе. А епизодите вече бяха написани, седмица преди инцидента. Съвпадение или урок… Това е реалността, в която живеем. Със „Седмото изкуство“ показваме друга гледна точка. Аз вече не съм същият човек и няма как да бъда, минавайки през това. Проведох кратък разговор с баща ми, който беше видимо разстроен, въпреки и знаейки, че това е кино. Не знам, замислете се. Има ли смисъл, човек да бъде толкова жесток.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ