Смразяващи кръвта разкрития за екшъна между мъж и полицай пред болница завършил със смърт!

Полиция линейка

Инфаркт на миокарда е причината за смъртта на 54-годишния психично болен мъж, който издъхнал пред болницата в Разград, при опит на полицаи да му сложат белезници и да спрат буйстването му. Това стана ясно след аутопсията на мъжа. 

При нея е установено, че болният, който бил много едър, страдал от сърдечна недостатъчност, имал увреждане на сърцето и други проблеми, които са довели до кончината му, пише в. Труд.

Окръжна прокуратура в Разград възложи следствието да се заеме със смъртта на болния мъж.

Той починал пред очите на свидетели в петък по обед. Малко преди това близки го отвели на психиатър, който преценил, че пациентът трябва да бъде вкаран в специализирана болница за лечение заради криза.

Мъжът буйствал пред болницата и Спешна помощ преди да успеят да го качат в автомобил, който трябвало да го откара за лечение. Били повикани полицаи. Докато те слагали белезниците на едната ръка на пациента, той се свлякъл пред очите им. Посинял и издъхнал. Опитите да го реанимират в спешна помощ не дали резултат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ