Лора Крумова с голям проблем след раждането! Изловиха я в компанията на мастита шефка от bTV (СНИМКА)

Лора Крумова

Звездата на Нова телевизия не може да отслабне след раждането, коремът й още е издут като на бременна.  Лора Крумова използва един от последните топли дни за годината, за да изведе бебето си на чист въздух. Онзи ден водещата на Нова и двумесечната Мина бяха засечени пред НДК. С тв звездата бяха и две дами, едната от които Валя Гиздарска – маститата шефка на дирекция „Актуални предавания” в Би Ти Ви, нейна близка приятелка от години, пише в. „Уикенд“. 

Компанията избрала за срещата си едно от заведенията на открито край Двореца на културата. Когато всички се настанили удобно на маса в бистрото, Лора извадила бебето си от количката му и го представила на другите две жени. Те се порадвали на мъничето, а после майка му го мушнала обратно в кошчето. Мина тутакси заспала, а дамите започнали да обсъждат надълго и широко най-актуалните медийни клюки.

Валя Гиздарска и госпожата пред нея погълнали доста храна, докато си хортуваха с Крумова. Самата Лора пък хапнала само плодова салата, която прокарала с голямо количество минерална вода. Водещата на „Събуди се” не е отслабнала никак след раждането на второто си дете и вероятно затова се въздържа да не си поръчва питателни ястия. В момента тя тежи около 90 килограма и коремът й пак е издут като на бременна, пише изданието.

След като срещата им приключи, Гиздарска помогнала на Лора да пренесе детската количката по стръмни стълби до НДК. После Валя и третата жена от компанията се запътили към сградата на Би Ти Ви, а колежката им от Нова отишла към паркинга, на който бе оставила сребристото си субару.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ