Атентат срещу офис на ГЕРБ! Двама атакуваха с кола сградата на партията (СНИМКИ)

герб
Двама мъже с лек автомобил „Форд“ са направили опит да атакуват офиса на ГЕРБ във Враца. Инцидентът е станал в ранните следобедни часове и полицията вече издирва около 30-годишни момчета, които са избягали от местопроизшествието.

Тепърва ще се изяснява дали случилото се на бул. „Демокрация“ 2 е пътен инцидент, или е имало друг подтекст, предава BulNews.

По неофициална информация колата е излязла от кръговото кръстовище с висока скорост и директно тръгнала през тротоара към офиса на управляващата партия. Там преди време имаше друг инцидент, при който лек автомобил влезе в помещението и след него бяха наредени бетонни саксии с цветя. Именно те са спрели новия опит да се атакува сградата.

Катастрофиралите мъже незабавно извикали приятели, с чиято помощ избутали на отсрещния тротоар повредения автомобил и избягали. Междувременно на тел. 112 бил получен сигнал за инцидент и на мястото пристигнала патрулка.

Случаят вече се разследва от служители на районното управление във Враца.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ