След мистериозната смърт на брат ѝ Катето Евро продава прокълнатия му дом за огромна сума!

Катето Евро

Катето Евро търси купувач за семейния апартамент в центъра на София, в който живя покойния ѝ брат – педофилът Петър Евро.

Брадата, както бе известен столичанинът, обитаваше жилище на ул. „Венелин”, в което израсна заедно със сестра си под грижите на майка им Йорданка. Звездата от „Оркестър без име” все още не е пуснала официално дома за продажба, но споделила пред приятели, че е решила да го продаде.

Катето се надявала да прибере около 200 000 евро за жилището, разпростряло се на близо 100 квадрата. Актрисата смятала, че може да разчита на подобна солидна сума, тъй като макар и в стара сграда, жилището е тухлено и се намира на тиха улица в идеалния център на София.
Още преди да си отидат майка ѝ и братът Петър, Катето вдигна къща за чудо и приказ в софийското с. Кокаляне. Там тя живее със сина си Александър Кадиев, снахата и внучката, кръстена на нея. Петър остана да обитава апартамента на „Венелин”, който се сдоби със скандална слава заради педофилските му изпълнения.

Петър почина мистериозно в началото на август само на 58 години, след като бе съден за изнасилване на малки момченца и за катастрофа с един труп. Майката на Сашо Кадиев публично никъде не коментира смъртта на брат си, от когото изпитва неистов срам.

През последните години Катето Евро не контактуваше с Петър, защото с престъпното си поведение Брадата петнеше както фамилията, така и самата актриса. Преди 15 години извратенякът за пръв път беше сгащен от полицаите в дома си, докато мърсува с невръстно момченце. Разследването установи, че Петър Евро се забавлявал с непълнолетните момчета в таванското помещение на кооперацията, пише „Уикенд“.

Съседи разказваха, че издънката на албанския род Евро подбирал плячката си по подлези, гари и градинки и столични интернати, откъдето мъкне в дома си сирачета и циганчета срещу обещанието за топла храна и някой лев. Накрая обаче задоволявал нагона си. При един от арестите ченгетата намират голямо количество кокаин, порнописания, видео касети с детско и гей порно, тубички вазелин, презервативи, детски дрехи.
„Татко Пепи”, както децата наричали „благодетеля си”, имал сексуални отношения с над 200 малолетни и непълнолетни момчета от София. А апартаментът, където се сношавал с тях, си спечели печалната слава на прокълнат дом. Затова и Катето Евро, макар да израснала там, искала по-бързо да се отърве от жилището.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ