Евала, тъпаци! Затворихте пътища, блокирахте магистрали, пръднахте на Вальозлатевия…

валентин златев

Българинът прогресивно затъпява. Поради което дори протестите му са едни такива, тъпанарски!

Като днешните!

Някой много хитро изправи българи срещу българи. Едните блокираха пътища и магистрали, а другите полудяваха в задръстванията. Рекапитулацията: един милион лева чиста печалба за ЛукОйл и Валентин Златев! От похарчения бензин в задръстванията.

Някога с едни испанци ходихме при кмет на София. Хората искаха да правят умни светофари, които щяха да отрегулират задръстванията в столицата. И тогава ни показаха една таблица. От нея стана ясно, че специално в столицата 1/3 от бензина колите го харчат в задръствания. И ни казаха, че никой не иска да се бори с тях. За да не ядосват Онзи от Бургас.

И те така…

България е единствената страна, в която тези, които са обект на протестите, печелят от тях. Българите 5 дни работиха за олигархията, на шестия почиваха, а на седмия излязоха да протестират. Преди това си заредиха на Лукойл, псувайки колко е скъпо. И отидоха да блокират пътища. С което наказаха други българи.

На Вальо Златев протестиращите му пръднаха на…До неговата хасиенда протестите не стигнаха. До тези на Пеевския Самуилов също. Само, че всички протестиращи отидоха до протестите с резервоари, които са напълнили на бензиностанции, зареждащи от монополната рафинерия на Златев.

Ето така стачкуват тъпаците. Свалят Борисов, за да си го изберат отново. Псуват Златев, докато му пълнят джоба. Анатемосват „Лидл“, докато са там на опашка. Борят се срещу Пеевски, като му гледат телевизиите, като му четат вестниците и сайтовете.

ТЪПАНАРИ!

Като ви е скъп бензина, 4 дни една кола не влиза на бензиностанция. Стиснете зъби, отидете на работа с автобус, върнете се с метро. Разходете се с детето от училище. Не ходете никъде събота и неделя.

Това е протест, който Вальо Златев ще усети с джоба си. Другите са си еротична пръдня…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ