Как не го е срам: Богатият ром Алекс, убил две жени навръх Задушница, смая съдиите с нагло искане

1542013391-clipboard01

18-годишният карнобатски ром Алекс Димов, който на Задушница премаза и уби две жени в Карнобат, е поискал от Апелативния съд в Бургас да забрани на журналисти да присъстват на мярката му да неотклонение – в залата и пред нея, пише „Флагман“.

Това става ясно от съобщение от пресцентъра на съдилището. Магистратите явно не са уважили молбата на защитника му, тъй като уточняват, че журналисти, както винаги, може да присъстват на заседанието, но без да извършат снимки в съдебната зала, което е обичайна съдебна практика.

Закриване на заседание се налага само при необичайни обстоятелства, например насилие над деца или при четенето на СРС-а.

Необичайното е наглото поведение на Алекс, който вместо да се покае заради случило се, опитва да наложи рестрикци за отразяване на мярката му. Той първо изобщо не се извини, не изрече и дума, а сега настоява да се изгонят журналистите от залата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ