Гаджето на Гани разкри мръсна тайна на „Биг Брадър“! Насилили Джулиана

джулиана гани

Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуцентите, но те ѝ отказваха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но накрая ѝ извиха ръцете, насилиха я да прекрачи прага сама, това обясни приятелят на Гани – Илиян Найденов, цитиран от „България  Днес“.

Пред изданието той сподели още, че трудно приема раздялата с половинката. Здравенякът е луд по силиконката и не знае какво ще прави месец сам.

„Много ми е трудно – разкри Илиян. – Джулка е моят живот“.

Илиян не пропуска епизод от риалитито. Той хич не ревнува приятелката си от останалите брадъри. Часове преди тя да влезе в шоуто прекарват цял ден заедно, без да мигнат и за секунда. Те са настанени в хотелска стая. Политика на „Биг Брадър“ е всеки участник да изкара един ден затворен с любим човек, преди да влезе в шоуто.

„Беше много романтично. Лежахме цял ден и не станахме от леглото. Говорихме много. Имаше и часове, в които само се гледахме и нищо не си казахме“, обясни влюбеният до уши фитнес треньор.

Илиян се надява неговата Джулка да се прибере по-скоро в общия им дом. „Надявам се да не остане до финала. Въпреки всичко тя е моят победител“, отсича той..За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ