Този пишман-гербаджия не го слуша главата: Писна ми хрантутникът Радев да си прави PR с моите пари

антон тодоров
Това коментира чрез пост в социалните мрежи бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

Ето какво още каза той в публикацията си:

„Това отровителство как „властта“, „държавата“ трябвало да решат всички проблеми на българите е може би най-вредното нещо, наслагвано в публичното съзнание от поне четвърт век насам.

Държавата и властта не могат и не трябва да се опитват да решават пряко частните въпроси на хората, особено пък бедността. Държавата и властта могат само да осигурят справедливост и среда, в която ние българите САМИ да си решим частните проблеми. Всичко друго е крайно несправедливо, защото директно бърка в джоба на онези, които от години полагат усилия да си вдигнат доходите, да се образоват и станат конкурентни, на онези от нас, които сме инвестирали 20-25-30 години в експертиза, която пазарът признава и е готов да плаща за нея.

МРАЗЯ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА! Писна ми хрантутници като Радев, Корнела, Манолова, Кютев, Мютев и сие да си правят политическата кариера и ПР с моите пари. Като искате да решавате бедността ще я решавате с ВАШИТЕ пари. Примерно с онези кинти от „Техноимпекс“ – близо 1 млн. кеш в долари и марки е имало по касите и сметките на „Техноимпекс“, когато Корнела го „купува“! Ще развърже некрадливата си кесия и ще си купува хамсалаци, които да гласуват за нея и сектата ѝ“.

СНИМКА: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ