Безпрецедентна атака от Цветанов към президента Радев: Популист! Не му прави чест!

Цветанов2

„Не бих сложил всички под общ знаменател, но знам какво са направили БСП – имат организация да мобилизират хората и да затапят ключовите пътни възли. Категорично те седят зад протеста, както и други политически сили, които са извън Парламента.“ Така коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред бТВ протестите в страната.

„На срещата на Корнелия Нинова с кметовете. Те са ги коментирали тези неща. „Нека ги изметем, така ще получим по-висок резултат на предстоящите избори… и така.“, обосновава се той.

„Цената на горивата зависи ли от Правителството? Кажете ми. Обръщението на президента Радев не му прави чест. Тези, които имат стари автомобили били най-ниският социален статус на обществото. В цяла Европа се ограничава дизеловото гориво и се ограничават тези автомобили. Нормално е да се вземат мерки. Този законопроект за старите автомобили се обсъжда от 5 години. Радев с това си изказване показва некомпетентност. Един президент, за да си позволи да отправя такива послания – иска да внесе хаос в държавата или е популист, или е некомпетентен. Той трябва да е обединител на нацията, а в момента тласка държавата към предсрочни избори, за да назначи служебен кабинет.“, категоричен е Цветанов.

„Днес ще се поиска среща между Менда Стоянова и президента. Когато фалира някоя компания и настане по-голям хаос, той ще е виновен.“, допълва той.

„Валери Симеонов се извини. Премиерът се извини. И аз го казвам – извинявам се, но нека гледаме действията на хората. Той е много прям човек. Всеки има своите различни виждания, но той се е борил за повече пари за майките на деца с увреждания“. Така коментира Цветанов скандалът с исканата оставка на Валери Симеонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ