Хак да му е! Няма да повярвате какъв чичко заби цицорестата щерка на Ванко 1 (Снимка)

2

Щерката на Ванко 1 си има ново гадже, твърди „България Днес“. Определяната за копие на певицата Никол Шерцингер – Ивана, си хвана батко. Непълнолетната дъщеря на рапъра се залюби с 30-годишен татуиран мачо.

Естествената красавица, която се отличава с огромни гърди от връстниците си, е заедно с мъжа от повече от половин година. Двамата излизат заедно да купонясват в компанията на момчето, тъй като щерката на рапъра обича да е сред по-възрастни на една маса.

Здравенякът има одобрението от Ванко 1 да излиза с дъщеря му. Ивана запознава момчето със семейството си и всички от рода на бившия брадър харесват избраника й.

По време на купоните често компания им прави братът на Ивана – Петър Главчев. Футболистът на „Локо“ (Пд) и гаджето на сестра му си допадат и имам обща приказка – най-вече за футбол.

В същото време от Ванко 1 няма и следа. Изгоненият от „ВИП брадър“ рапър се покри от медиите вече повече от месец. Той не отговаря на мобилния си телефон. Според наша информация Ванко има договор с продуцентите на брадъра и няма право да говори нищо за престоя си в къщата.

Както е известно, пловдивският рапър бе прокуден от ВИП къщата след грандиозен скандал. Въпреки това той взе целия хонорар, за който се договаря, но за сметка на това трябва да мълчи и да не говори за случилото се в брадъра.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ