Невероятно, но факт: Четири години домашен арест за Азис!

азис катето евро

При него всичко дойде изведнъж и за да достигне до този твърд и изграден характер, той минава през истински кошмар. Цели четири години той прекарва в апартамента си, без да си показва носа дори до магазина. И всичко това заради неспирните обиди, които по онова време се опитваха да го съсипят, писа „Шоу“.

Близки приятели на Васко ходили до дома му, но разговаряли с него по домофона. Те стояли пред блока и го умолявал да ги пусне или да излезе при тях. Четири години получават категоричен отказ. Изпълнителят на „Хабиби“ толкова много се разочаровал от държавата, че нямал желание да вижда дори най-близките си. Единственият човек, който е до него през това  време, е Гала – майката на дъщеря му Рая.

Това време Азис използвал за самоусъвършенстване и четене на много книги. Именно те го вадят от депресивното му състояние и след четири години домашен арест, наложен от самия него, той отново излиза на бял свят.

Към днешна дата гледа с насмешка на случилото се и дори не може да повярва, че го е направил. Доволен е от това, че приятелите  му не го зарязали, макар той да се държал грубо с тях и да не искал да ги вижда. От две години е станал отново домошар, не излиза по барове, но непрекъснато има гости или ходи при приятелите си в домашна обстановка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ