Ето този циганин уби финансистка в „Люлин“ за 80 лева! Вижте присъдата, която му лепнаха днес

тунджай, убиец, циганин

25 години ще лежи в затвора циганинът Тунджай Киров, който преди година и половина уби с юмруци и ритници жена, за да я ограби.

Присъдата обяви съдия Петър Сантиров от Софийския градски съд във вторник. Тунджай се призна за виновен и делото се гледа по съкратената процедура.

Рецидивистът, който има 6 предишни присъди, нападнал 40-годишната икономистка Силвия Николова в 2,40 ч на 20 май 2017 г. на метри от дома ѝ в столичния кв. “Люлин 10”. Жената била в близката бензиностанция, за да си купи цигари. Тунджай също се мотаел вътре. Щом Силвия се отправила към дома си, той я проследил и я нападнал в гръб в тъмен участък до блока ѝ. Удрял я и я ритал с крака. Грабнал 80 лв., които били у нея, и златното ѝ синджирче, и избягал.

Силвия изпаднала в безсъзнание, но се свестила и успяла сама да се добере до дома си, а там близките ѝ повикали Бърза помощ. Въпреки усилията на лекарите на 22 май 2017 г. Силвия издъхнала от жестоките удари по главата и тялото.

СНИМКА: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ