Слави Трифонов с безпрецедентен ход, той изригна и покани Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров на..

Слави Трифонов

Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

От тях той се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести. Не знам дали ще дойдат, ама – аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат, обясни Трифонов в началото на предаването си тази вечер. Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта.

Той припомни, по повод протестите с мото „Смяна на системата“, че преди две години той и екипа му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

В студиото му гостува Вера Иванова, майка, чийто 23-годишен син е с умствена изостаналост и в развитието си е на нивото на 1-годишно дете и която всяка вечер е на протеста заедно с него. Тя разказа, че животът на децата с увреждания и на протестиращите възрастни е бил заплашен от провокатори, хвърлили димки на митинга срещу горивата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ