Бойко Борисов обяви: Отпускаме 51 624 000 лв за надбавки към пенсиите

данаил кирилов бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов обяви сензационна финансова новина преди началото на редовното заседание на Министерски съвет.

„Отпускаме близо 52 млн. лв. за коледни добавки към пенсиите. 1 269 000 пенсионери ще получат добавки към пенсиите. Средствата, които отпуска кабинета са 51 624 000 лв. „Заради статистиката и данните – това, което с коалиционните партньори обещахме в рамките на третия ни мандат на управление, съвместно с Патриотите с днешната точка стават 200 900 000 лв. допълни средства върху пенсиите“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Премиерът допълни, че парите са събрани от приходните агенции от контрабанда.

„А за кабинетите, които съм управлявал сега са 460 млн. допълнително за Коледа и Великден“, уточни Борисов.

Премиерът коментира и протестите в страната: „Това ли искат протестите? Да провалят усилията ни за интеграция в Европа. Напредъкът да спре, да спре“.

Борисов коментира и грандиозната новина от вчера, която ЕС съобщиха във връзка с България: „Благодаря на социалист №1 Франс Тимерманс, че даде изключително висока оценка за България, за разлика от други, които твърдят, че България е блато“.

Премиерът не се сдържа и обяви кой, как и къде го плюе на воля: В България има тотална свобода на медиите. Всеки подсъдим олигарх може да си направи медия и да пише гадости за мен и министрите“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ