Сеир! Марешки развя най-гнусното нещо, което внесе в парламента и се отказа от имунитета си (СНИМКИ)

марешки

Веселин Марешки и Кръстина Таскова от Воля последни си подадоха заявленията за отказ от депутатския имунитет по искане на прокуратурата. Преди тях други четирима депутати – един от Воля, един от ГЕРБ и двама от БСП, се отказаха доброволно.

Новината, че днес си е подал отказа съобщи самият Марешки на брифинг в парламента, на който отново призова за оставките на двамата вицепремиери от Обединени патриоти.

„Това ли правят – да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ“, каза Марешки и размаха пластмасов прототип пред камерите и фотоапаратите, предаде Канал 3.

Лидерът на Воля ще крепи кворума, стана ясно още от думите на аптекарския бос. Той оповести и решението на партията му депутатите й да не напускат парламента.

Ние казахме, че ако няма други начини за изхвърлянето на тези двамата от постовете им можем да прибегнем до неявяване в залата, припомни Марешки, но веднага оправда решението си да не отсъстват от пленарната зала с желанието на симпатизантите и членовете на партията. Те настоявали Воля да се регистрират, защото отсъствието било „бягство от отговорност“.

„Да, ние знаем, че е много по-лесно и за нас да бъдем извън парламента и да трупаме дивиденти. Обмисляхме, само че това няма да напълни джоба на българите. Решихме, че това не е в наш стил да се крием и да бягаме. Воля не е била политически рекетьор, каза Марешки и гарантира, че депутатите му ще бъдат в залата.

Воля никога не е била политически рекетьор, гарантира кворума Марешки.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ