От последните минути: Слави Трифонов изригна с безпрецедентна новина, взриви България

слави трифонов 3

Слави Трифонов използва официалната си Фейсбук страница, за да обяви голяма новина, а именно, че предстоят да му гостуват Бойко Борисов, Сотир Цацаров, Мая Манолова и Цвета Караянчева.

Очаква се потвърждение и от президента Румен Радев.

Ето какво написа той:

Заради събитията и ситуацията в държавата, снощи в моето предаване отправих покана следващата седмица да ми гостуват председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

Изпратих и официални покани до всеки един от тях, както изисква протоколът. Днес четирима от тях потвърдиха официално, че ще гостуват в моето предаване.

В сряда ще гостува Бойко Борисов, в четвъртък – Сотир Цацаров, в петък – Мая Манолова, а в понеделник, 26 ноември – Цвета Караянчева.

Засега не сме получили официален отговор от президента Румен Радев дали ще ми гостува във вторник.

И понеже – суверенът – това сте вие, българските граждани, вашите въпроси са най-важни.

Напомням ви, че всеки един от вас, който има желание, може да зададе своя въпрос към петимата поканени на адрес: pitai.slavishow.com . А аз ще го задам от ваше име.


One comment

  • Борислав Ангелов

    15.11.2018 at 15:19

    Попитайте Премиера, как можем да подкрепим Правителството ние, живеещите българи във Франкфурт? Гледаме българска телевизия и виждаме някакви манипулирани мини протести в София и страната. И питаме, защо не се организира Национален протест в подкрепа на Правителството, и ако има такъв, трябва ли да пътуваме за България, или можем да го подкрепим от Франкфурт?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ