Ужасяващо от бащата на 4-годишната Ани: Не съм я убил, само нарязах трупа й

3

Не съм убил Ани, само нарязах трупа ѝ. Това ужасяващо признание е направил преди ден в гръцкия съд бащата на 4-годишното момиченце. Станислав Бакърджиев беше изправен отново пред Темида. Процесът срещу него беше отложен за 6 декември, пише в. „Български новини“.

На процеса преди ден са присъствали бабата и дядото на малката Ани. Те споделили, че разбрали за изчезването на детето от майка му, а за убийството – от медиите. Не знаели и че Станислав употребява наркотици.

Момиченцето беше убито и разфасовано преди четири години. В хода на разследването стана ясно, че бащата го е убил, след което го нарязал.

При разследването бил открит отпечатък от пръста на приятел на бащата – Назиф Ахмедов върху бутилка с белина, която била използвана за изчистването на кръвта на Ани от стените, пода и мебелите. Двамата мъже бяха обвинени за предумишлено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие.

Майката Димитрина е осъдена на 6 г. условно за това, че е изложила детето си на риск, но обжалва наказанието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ