ГЕРБ: Проверете връзката на протестиращите с Цветан Василев, в Перник арестуваха Бирбам

Има организационен център зад протестите в страната, смята Тома Биков от ГЕРБ. Той прогнозира, че европейските избори ще бъдат загубени от опозицията и това ще гарантира четиригодишен мандат на правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

Тома Биков беше помолен да коментира днешното телевизионно интервю на министър-председателя Бойко Борисов, в което той заявява, че няма причина правителството да подава оставка и изразява надежда протестите да престанат, след като цените на горивата падат.

„Да, има хора, които не са доволни, това е нормално, но очевидно има организация, има организационен център, ядро и то си личи“, каза Биков на журналистически въпрос дали има платени протестиращи. Виждат се и хората, които са в този център – част от тях са криминално проявени, посочи той.

Има заинтересовани хора, които целят дестабилизация на държавата. Някои от тях са снимани, хора с прякори, част от тях с криминално минало, не мисля, че това са хората, които ще решат проблема на България, каза Биков. Той даде пример, че в Перник е бил арестуван Бирмата и призова да се провери дали част от тези хора, които протестират, са имали връзка с Цветан Василев през годините.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ