Кметът на Стара Загора се изправи пред протестиращите „качулки“ и ги разгони с тези думи

живко тодоров, христо стоичков, красен кралев

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров се обърна към съгражданите си във фейкбук:

„Здравейте, старозагорци! Тази вечер (снощи – б.р.) направих отчет за свършеното в Стара Загора през последните години. Обновлението на улиците, Централния пазар, междублоковите пространства, спортните зали, стадион “Берое”, парковете, училищата, детските градини. В снимки беше представено как се е променил градът в последните години. Имаше учители, културни дейци, спортисти, хора от бизнеса, различни граждани. Всички изказаха мнение и предложения за развитието на града.

С излизането от сградата, навън ме чакаха 50-тина младежи под 20- годишни, придружени от активисти на партия “Възраждане” с викове “Оставка” и “Мафия”. Приближих се към тях и попитах с какво аз, като кмет, не съм си свършил работата? Отговор нямаше. Затова моля за Вашето мнение. Харесвате ли това, което правим за Стара Загора“, написа кметът.

Според местния сайт stz7.com из града се понесъл слух, че протестите са организирани от близки на олигарха Николай Банев, който бе арестуван във Франция заедно със съпругата си и чака решението на френския съд за екстрадирането му в България. Тук той е обвиняем за разкостването на „Полимери“ и други далавери. Беше и собственик на местния Берое.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ