Извиха врата на Марешки: Като имаш яхти и самолети, кажи колко данъци си платил

красимир каракачанов

Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите колеги, за да го предложим. Постът в Агенцията за българите в чужбина е изключително важен.

Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов в студиото на предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия.

Към момента обаче министърът няма официално предложение за ръководител на ДАБЧ.

Каракачанов коментира още темата за бившия македонски премиер Никола Груевски и появилата се информация дали той е български гражданин и подавал ли е документи за българско гражданство.

По думите му Груевски не е български гражданин.

„Много новини се появяват всеки ден, хубаво е да се проверяват“, обясни Каракачанов.

Оказа се, че появилата се информация е напълно фалшива новина, а именно срещу дезинформацията се бори и самата ВМРО.

„Аз съм привърженик на това да се търсят политически мерки, което да стане с един нормален дебат. Няма как в една нормална правова държава всеки лъжец да пуска лъжи срещу всеки“, уточти Каракачанов.

Министърът бе категоричен, че не приема критиките на държавния глава Румен Радев.

„Институциите влязоха във война. Не приемам критиките, които президентът непрестанно отправя, вземайки страната на опозицията. Да, БСП те направиха президент, но тази длъжност не е партийна”, посочи той.

Той изрази мнението си и по повод исканата му оставка от страна на лидера на Воля Веселин Марешки.

„Марешки да ми говори за морал?! Човек, на който три пъти му свалиха имунитета – за изнудване, рекет, побой. Този човек ще ми дава морални наставления. Нека каже колко плаща данъци този велик бос, който има частни самолети, яхти”, заяви Каракачанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ