Зловещо: Появи се първа снимка на един от ромите-убийци от кървавия влак край Вакарел

1542441750-1542362829-sistemen-bufer-14

Ромът Красимир е убил 50-годишният пътник във влака край Вакарарел, съобщава „Телеграф“. Кървавият инцидент стана вчера около 8 ч. на жп гара Вакарел.

Ангел е издъхнал в линейката на метри от Окръжна болница. По време на убийството 38-годишният криминално проявен бил със сестра си Запринка, които са от клана Мутафчиеви в Ихтиман.

По данни на Нова тв тя спечелила 50 бона от лотарията преди време. Те избягали след престъплението, но 20-минути по-късно били арестувани. Красимир и Запринка пътували във влака Пловдив-София. Пътници разказаха, че са се държали изключително арогантно. Това вбесило Антон и той им направил забележка. Ромите започнали да се карат с него.

Ромката Запринка

Точно когато влакът навлизал в жп гара Вакарел, Красимир извадил ножа си и наръгал Иван в гърба, а острието стигнало до сърдечната област. Двамата роми слезли от влака и хукнали да бягат. Ножът Запринка и Красимир хвърлили под една кола. Те самите се укрили в колиба в района на селото, но били задържани на 20-тата минута. По дрехите на мъжа имало следи от кръв.

Сестра му Запринка разказала, че той е убиецът, а тя била само свидетел.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ