Красимир Каракачанов : Вчера около 2 часа Симеонов ми се обади, а после…

красимир каракачанов

Не искам да коментирам мотивите на Валери Симеонов, той ги изрази много ясно. Той не желае правителството да бъде атакувано заради него. Това заяви в ефира на Нова телевизия вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Може би думите на Петър Петров от НФСБ са провокирали неговото решение. Не е имало настояване от страна на Борисов. Вчера около 2 часа самият той ми се обади. След това двамата отидохме при премиера Борисов и го информирахме за това негово решение. Решението си беше изцяло на Симеонов. Той е определил на кого да се обади“, коментира министърът на отбраната.

„В последните две седмици при гласуването на бюджетите няма проблем с кворума. Има опити от страна на БСП и ДПС да саботират работата на парламента и това е повече от очевидно“, заяви още Каракачанов.

„По отношение на напрежението, което се беше създало около Валери Симеонов и майките, би следвало да се тушира.

Не съм разговарял с Волен Сидеров. Господин Симеонов се оттегля в лично качество, а не като партия от коалицията. От тримата лидери на коалицията, сега двама ще са в парламента, не сме обсъждали промени в ръководството на парламентарната група“, добави лидерът на ВМРО.

„Най-вероятно ще предложим нов вицепремиер. Кой ще бъде той е въпрос на обсъждане. Това не е пост, който трябва да определям аз или ВМРО, ще изчакаме Валери Симеонов да предложи нещо. Най-вероятно това ще се случи другата седмица, когато бъде приета неговата оставка в парламента“, категоричен бе вицепремиерът.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ