Не е истина: Лили Иванова и Васил Найденов загубили над 5 млн. лв. в банки

536343

Естрадните легенди Васил Найденов и Лили Иванова са загубили почти 5 милиона лева в банки, преди колежката им Богдана Карадочева да бъде измамена от банкерка, съобщава „Телеграф“.

С почти 700 000 евро е олекнал Кеца при фалита на фалиралата КТБ, а близо 1,5 млн. лв. са му изчезнали през 90-е години, когато става жертва на финансова пирамида и на банкрута на Частна земеделска и инвестиционна банка.

Примата Лили Иванова също е загубила пари в КТБ твърдят запознати. Певицата се надявала, че статутът ѝ на първата звезда в България ще спаси влогът ѝ за около 2 милиона лева, но казват, че тя била третирана като всички останали вложители. Според множество публикации и други известни артисти са изгорели във фалиралата банка на Цветан Василев, макар и с по-малки суми.

Веселин Маринов имал над 600 бона, Азис 370 хиляди, а Цветана Манева и Явор Милушев близо половин милион лева. Най-много пари олекнала Луна – над 116 милиона лева, допълва изданието.

Не при фалит, а от глупост загуби част от парите си Богдана Карадочева. Ирина Чавдарова Аткова, която другата седмица ще навърши 41 г., взима парите на звездата преди две лета. Тя е служителка на „Уникредит“, когато банката я назначава за лична банкерка на Богдана. Често ѝ се обаждала, била мила и любезна, направила добро впечатление и изпълнителката я допуснала близо до себе си. После я запознала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, за да може тя да ги „развърти“. Без да прояви капка съмнение, певицата ѝ ги дава, дори и брат ѝ се включва с известна сума. Аткова им носи документи с печати, че е вложил парите във финансова къща.

До август 2017 г., когато изведнъж спира да отговаря на позвъняванията на клиентите си. Богдана разбира, че е измамена, когато от финансовата къща ѝ казват, че не познават Ирина.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ