От последните минути: Война в коалицията! Сидеров поиска оставката и на Каракачанов

1542471543-2e12200b8e4a7f6136ad8ed6fbd064ae

В телефонно включване в предаването „Офанзива“ по Канал 3 председателят на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров призова вицепремиера Красимир Каракачанов да подаде оставка.

Бях за оставката на Валери Симеонов още преди месец, но не ме послушаха. Призовавам вицепремиера Каракачанов също да подаде оставка и да видим дали можем да бъдем патриотичен блок, някаква формация, която да започне начисто – да поставим приоритети какво искаме да постигнем за българския народ. Ако не – всеки да си хваща пътя и да си тръгва. Да се мотаеш във властта само заради гъдела, за мен е перверзия, заяви Сидеров.

И двамата не издържаха теста. Всичко това, което направиха като грешки, е достатъчно, добави той, цитиран от novini.bg. Няма срок и ултиматум, правя го като приятелско предложение, което да ги върне към основните неща в живота, защото смятам, че и двамата малко позагубиха връзка с реалността, каза още Волен Сидеров.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ