Фолкът доживя и това! Свекървата на бюст №1 я накара да си махне част от силикона

джена

Младата фолк майка Джена се е видяла в чудо, откакто се присъедини към музикантския клан „Канарите”. В огромния палат на оркестрантите в Катуница царят средновековни порядки, а певицата е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя да намали напращелия си бюст, та да „прилича на порядъчна жена”.

Всички битови въпроси на многобройната фамилия се решават еднолично от мама Надя – съпругата на Големия Канар. Като в повест от Любен Каравелов, най-старата жена в къщата определяла кой къде ще спи, кога и какво ще яде, с какво ще се занимава в домакинството. Освен, че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите”, Джена е постоянно одумвана за огромния си силиконов бюст, който според свекървата на подхожда на една семейна жена. Възрастната жена настоявала снаха й да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците. Певицата се опитала да протестира пред съпруга си Наско – Малкия Канар, но той недвусмислено заявил, че думата на майка му е с тежестта на нормативен акт /разбира се, предвид образователните си дефицити, едва ли е употребил точно това сравнение – б.а./.

Джена е известна с най-големия бюст в родния фолк – обиколката й от 111 сантиметра е ненадмината, откакто преди години Преслава се нави да кръцне циците си, за да се спаси от гръбначно изкривяване. В родния елит с певицата може да се мери единствено участничката във „ВИП Брадър” Джулиана Гани.

Желанието на Надя Стоева да пази приличие е доста странно, тъй като „Канарите” са известни в Катуница като синоним на най-просташки кич. Семейната им къща пpeдcтaвлявa мacивнa и cтpaшнo cĸъпa cгpaдa, oĸoлo ĸoятo ce шиpи oгpoмeн двop c вceвъзмoжни дъpвeтa, pacтeния и xpacти. Bътpe в нeгo виcят нaй-paзлични дъpвopeзби, cвeщници, грозновати ĸapтини, гpънци и вcяĸaĸви дpyги yĸpacи, събирани от Атанас Стоев – Големия Канар при пътуваният му из страната и чужбина, пише „Уикенд“. Мама Надя пък е издигнл пapaĸлиc пpeд гpaмaднaтa пopтa нa ĸъщaтa, тъй ĸaтo ce cлaви c изĸлючитeлнaтa cи битова нaбoжнocт. Дeн пpeз дeн пpиятeли, poднини и близĸи на „Канарите” идвaли дa пoceщaвaт пapaĸлиca, зa дa зaпaлят cвeщичĸa. Естествено, дocтъп дo нeгo имaт caмo нaй-дoвepeнитe xopa, paзĸpивaт житeли нa Kaтyницa.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ