И все пак тя ни изненада! Задръстване на магистралата за Пловдив, заради…снега

сняг

Магистрала „Тракия“ е запушена след Елин Пелин, чака се близо час. Това съобщиха пътуващи в посока София – Пловдив. Обилен снеговалеж има в района на 62-и км на магистралата. Снежната покривка на пътя е 3-4 сантиметра, пише dir.bg.

Всички пътища в страната са проходими при зимни условия в момента, съобщиха от пресцентъра на МВР. Трафикът през граничните пропускателни пунктове е нормален. Усложнена е и пътната обстановка на територията на Смолян.

Проходът „Превала“ е затворен за движение на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета заради обилния снеговалеж там. Натрупаната снежна покривка вече е над 7 см. В момента машини разчистват прохода, но забраната остава в сила.

Чисти се и останалата републиканска пътна мрежа, като обстановката по пътя Смолян – Пампорово също е усложнена. „Пътищата в областта са мокри и заснежени, но проходими. Няма затворени пътни артерии. Почистват се и се обработват“, коментираха от дежурната част на Пътното управление в Смолян.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ