Майки нападнаха майките: Танцуват на гроба на Валери Симеонов, а забравиха какво правят на площада

майки
Не се разграничаваме от радостта след оставката на вицепремиера Валери Симеонов, разграничаваме се от тези майки, които играят хоро на площада. Това заявиха Тони Маринова и Ина Маринова, представляващи майките на деца с увреждания в студиото на „120 минути”.

Махленски можем да си говорим на пазара, но не и в парламента, това е недопустимо. Ние сме доволни от тази оставка и не се разграничаваме от нея. Разграничаваме се от тези майки, които на площада завъртяха едно хоро, с едни доволни физиономии и радостни викове. Това е абсурдно! Преди тази оставка тези майки имаха кауза, къде отидоха исканията им”, каза Тони Маринова.Ина Маринова обясни, че ситуацията е абсурдна, защото каузата им е дългогодишна и бързо забравена.

„Ние сме на улицата, но на улицата човек трябва да знае докога да бъде и кога да действа. При положение че ние сме в Работните групи, че наши представителки действат и лишават семействата си от личното си време, за да се случат едни закони. От това бързане и от тази подмяна започнаха да се правят поразии. Обществото започна да ни мрази и аз ги разбирам”, заяви Ина.

Майките посочиха, че системата ги е употребила, защото въпросът се е политизирал и обществото смята, че те са купени и обслужват партийни интереси.

Реформа досега нямаше, имаше добавени думички в техния законопроект. Мечешка услуга ни бе направена. Ние не искаме пари, а подобряване на условията за нашите деца, посочват двете майки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ