Драма в Бургас! Влюбен се качи на покрива на зала в Бургас и заплаши да скочи, майка му го ядоса да…

полиция

34-годишният Рачо от бургаския квартал „Комлука“ подлуди полицаи и жители на комплекс „Меден рудник“ миналата неделя вечер.

Около 20 часа, той се покатерил на покрива на спортна зала „Никола Станчев“ и се разкрещял, че ще скочи оттам и ще се самоубие от любов. За кратко време край залата, носеща името на първия ни олимпийски шампион, се събрали уплашени зяпачи и полиция. Униформените започнали да увещават Рачо да слезе. Той обаче упорито стоял цели три часа под студения дъжд и от ръба на покрива, сипел излияния, пише „Труд“.

Влюбеният призовал жена си да се върне при него. Преди 40 дни тя грабнала 6-месечното им дете и заминала при свои близки в Асеновград, за да му докаже, че не може без него. Докато жената пристигне от Пловдивско, пред залата се появила майката на Рачо, но това само го ядосало. Той и казал да се маха и я обвинил, че пречела на връзката му.

Негови роднини разказали, че само преди броени часове той бил с тях на трапеза и изпил солидно количество алкохол. После изчезнал и те разбрали с почуда, че се качил на покрива на залата. След три часа разговори с полицаите, Рачо най-сетне се усмирил и решил да слезе. Явно му стана студено, коментираха зяпачи.

Кандидат-самоубиецът бил прибран в Четвърто РУП, където дал още обяснения. Не е ясно дали жена му се е върнала и дали любовната му драма е приключила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ