Изродщина: Момичета карат съученичка да прави орален секс с момчета за пари, пребиват я, ако откаже

1542625651-clipboard01

Грандиозен скандал в 5-то училище в Благоевград. Две момичета нападнаха и биха жестоко 12-то класничката Зорка П. Скандалът бил заради отказа на Зорка да прави гнусни неща с момчета и да взима дрога, съобщава Struma.com!

Случаят вдигна накрак полиция, училищно ръководство, които днес събраха при директорката Тричкова, участниците в грозния екшън.

„Скъсали са якето на детето ми, удряли са я по главата, водих я в спешно отделение снощи, защото не се чувства добре“, разказа майката на Зорка, Галина.

Според нея побойничките удряли главата на дъщеря ѝ жестоко, дърпали я заради отказа и да бъде като тях, Христина и Надя са посочените от момичето съученички. „Защо аз не знам, че детето ми е бито?“, пита майката. Говорила с класната ръководителка на 12-ти клас, г-жа Насина, която заявила, че момичетата се разбрали помежду си.

„Наричам това опит за потулване на инцидента, няма да оставя нещата така“.

„Страшно съм ядосана, предупредих още в петък, класната ръководителка, че двете момичета тероризират Зори. Карат я да им дава пари, по 20 лева, по 10 лева уж за неплатени канабисови цигари. След като тя отказвала да пуши, двете я подложили на невероятен тормоз със заплахи: Ще правиш с.. ки на момчетата срещу пари, ще те пребием и т. н. Зори е търпяла това дълго време и в петък ми каза. Веднага се обадих в училището да вземат мерки, но в неделя детето ми бе нападнато и бито. Разбирам, че са в трудна възраст, но къде са възрастните. Аз предупредих, че нещо се случва с тези момичета. Защо не бяха предупредени, а се стигна до боя. Пуснах жалба в полицията и разбрах, че полицаите познават една от девойките, която преди време била в апартамент, където е намерена дрога, но била на неин приятел. Пращали някакво момиче да взема дрога и насила да карат Зори да пуши. Преди време Зори ми сподели, че опитвала такива цигари, взех много строги мерки и тя спря, сега я изнудват. Как да спася детето си? това попитах днес в кабинета на директорката г-жа Тричкова., каза Галина Едно от момичета пък казало, че Зорка я нападнала в гръб, а била оперирана, имала операция на опашката, затова се стигнало до сблъсъка. Майките умолявали майката на Зори, децата да се разберат между тях. Скандалът е голям. Той доказва, че в това училище се говори за наркотици, раздават се наркотици?! За случая е сезирана полицията. Очакваме коментар на директорката и шефа на РИО И. Златанов.“, разказва още майката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ