Марта Вачкова спипа крадец, докато я ограбва

Марта Вачкова

Марта Вачкова се оказва доста сръчна не само с актьорските превъплъщения, но и в реалния живот.

Актрисата реагира бързо и безотказно, когато някой навлиза непоканен в личното й пространство, особено пък ако е с цел да я ограби. Така преди време хитра джебчийка от ромски произход я издебва и посяга да бърка в чантата й. Вачкова обаче бързо усетила и стопирала акцията й, писа „Шоу“.

„Да, хващала съм ръката на джебчийка, която бърка в чантата ми, била съм гневна и в същото време съм си казвала, че тя не знае друго“, казва Вачкова и добавя: „Нужно е да помислим колко време ние самите сме отделили за общуване с ромите“. Всъщност Вачкова е имала десетки срещи с ромски деца в училища. Преди време представи и документален филм за „Ромкихот“ в страната.

„Важно е да имаш своя принос в този процес на интеграция. Трябва да им покажем защо е добре да си изхвърлят боклуците на определени места, да не цапат, да ходят на училище. Непрестанно трябва да се усъвършенстваме професионално и духовно, да се стараем да сме по-добри, отстъпчиви, толерантни“.

Актрисата обаче не е ограбвана само веднъж. През 2014-а са обрали тавана в апартамента й, а през 2016-а апаши задигат колата й, но органите на реда успяват да реагират светкавично.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ