Скандално изявление: ГЕРБ не подкрепя секретарката на Валери Симеонов за вицепремиер

валери симеонов, мариана николова

Фактът, че г-н Борисов не е в пленарната зала е показателен. Откажете се, г-жо Марияна Николова, защото нямате подкрепата на ГЕРБ. Това каза председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев в Народното събрание.

„Валери Симеонов си отива след една срамна и дълга борба с цялото общество. Той бе патриотичната патерица на властта. Управляващата коалиция е една от най-срамните в страната и това беше ясно от самото начало“, заяви той.

„Станахме свидетели на много патриотични драми. Не е имало толкова силна девалвация на политическото доверие у нас. Всичко това води до задълбочаване на кризата. Смяната на определени персони не е смяна на политиката на управление. На мястото на Симеонов идва поредният заместител. Това управление е опасно за държавата“, смятат от БСП.

„Мнозинството във властта се оказва малцинство в голямата картина на обществото у нас. То не води, а следва обстоятелствата. За обществото Симеонов е отдавна извън управлението. Въпрос на време е кога ще си отиде целия кабинет“, каза още Драгомир Стойнев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ