Министър изригна, направи на нищо Нинова и…циганите с тези свои думи

сергей станишев, корнелия нинова

„Удивен съм, че нямаше никакъв дебат за оставката на Валери Симеонов и евентуалното назначение на Марияна Николова. Не й зададохте нито един въпрос“ с тези думи вицепремиерът Красимир Каракачанов се обърна от парламентарната трибуна към депутатите, който са в парламента в момента.

„Целта на целия тоя театър, който направихте от БСП, показва, че не ви вълнува кой е човекът, който ще дойде на това място“, каза още Каракачанов.

„Никой не е заключвал Симеонов в кабинет и не го е принуждавал да си дава оставката. Той сам го реши“, поясни Каракачанов. Той видимо визираше отправените по-рано заплахи от лидерката на червената партия Корнелия Нинова. Веднага след думите й настана истински бой в парламента.

„За сметка на това направихте опит да обърнете този дебат във вот на недоверие към правителството. Вашият лидер ехидно ме пита „Къде са тристате лева“. Вашата т.нар „хард опозиция“ избяга от залата. Няма да кажа, въпреки, че като силов министър мога да кажа, кой финансира протестите. БСП миналата събота раздава от багажника на една кола в Стара Загора листовки на протестиращите“, изригна Каракачанов.

„Няма как да искаш германски заплати, а да работиш като в Анадола през миналия век. В гетата има хора, които не работят, измислят си фалшиви болести и взимат социални помощи. Това не са го научили от това правителство“, поясни вицепремиерът.

„Нинова не ми спомена имено, защото знаеше, че ще я съдя, но тя три пъти спомена, че аз съм продавал паспорти за българско гражданство“, каза силовият министър.

Един гении, който бе зам.-министър и който вие бяхте назначили, ми каза преди време „Ама господин министър, как да им дадем български паспорти като фамилиите им не завършват на –ов и –ев. Трябваше да му обясня да види кой го е подписал самият документ. Ей такива некадърници назначавате вие“, изригна Каракачанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ