Юлиян Вергов пусна снимка, която подлуди фенките! Има любов, целува се с топ-актриса

юлиян вергов

Юлиян Вергов и Теодора Духовникова се двойка. Двамата дори споделиха кадър в социалните мрежи, с който афишират връзката си.

Въпросът, който вълнува всички обаче е, дали двамата са двойка в живота, или всичко е само за пред камерите.

Това не е първата целувка, която Юлиян и Теодора споделят. Двамата не за първи път демонстрират близост, а помежду им стои дълбоко приятелство, доказало се както в личен, така и в професионален план.

На снимката двамата се целуват доста страстно, а кадърът е придружен от хаштаг „Любов”. Любопитно е, че на въпросите на фенове, дали не става въпрос за кадри от нов филм, Вергов лаконично отговаря „Не, разходка”.

Също толкова интересно е, че звездата от „Откраднат живот” е отговорил на всичките си почитатели, пише „Телеграф”. На някои, които му пишат, че му завиждат, Вергов отговаря „И аз си завиждам”. А на коментар, че това е една красива шега, пита многозначително „Мислите ли?!”.

Пикантният фотос е на фона на морето, където двамата в момента са на турне. Освен това през тази седмица те ще си партнират и в сериала „Откраднат живот”, където Духовникова дебютира.

Междувременно феновете не спират да коментират и други общи снимки на двамата, под които посланията до този момент изглеждаха невинни. Като под една от тях Юлиян пише „Красиво момиче, остани с мен…”.

Явно любовна наистина е омаяла двете звезди на родното кино…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ